Aqagis

Kunde Cases

Aqagsis_prospekt_web

Aqagis er en private equity investment virksomhed, hvis titel betyder “Hvad end du vælger at gøre, så gør det godt” – Age quod agis.
Aqagis investerer i mennesker og har primært fokus på virksomheder, der har “proof of concept”. Aqagis foretrækker, at investere i “seed”, “early stage” eller til tider “venture” stadiet i virksomheden.
Enhver investering foretaget er med formålet, at udvikle virksomheden for herefter at foretage en exit via IPO eller M&A. Dette kan typisk ske indenfor en tidshorisont på 2-5 år afhængig af branche, stadiet og nationaløkonomien.

Aqagis skulle bruge en leverandør, der kunne hjælpe dem med, at udvikle et design til det prospekt, der skulle skaffe finansiering til deres 5-års plan. Dette prospekt indeholdt beskrivelser af de investeringer som Aqagis ønskede at foretage i virksomheder, samt en udviklingsplan for hvert enkelt koncept. Prospektet skulle skaffe finansiering af 35 millioner kroner over en 5-årig periode.

Kravene til prospektet var, at det skulle være eksklusivt i designet og skille sig ud i trykket. Målgrupppen for prospektet var både privatpersoner og andre investeringsfonde.