Art of Style

Kunde Cases

Art of Style er en kosmetolog og makeupartistskole i hjertet af København ved Kongens Nytorv. Som uddannelsesinstitution er man nødt til at gå forrest og hele tiden være det gode eksempel ift. at vise tidens trends indenfor skolens fag. Dette bevirkede, at Art of Styles ejer Linda Christensen i 2016 gav Gabriel Marketing opgaven med at definere deres nye digitale ansigt udaf til i form af en ny hjemmeside og opdatering af deres marketingmateriale, som nu også ligger tilgængeligt på hjemmesiden.

Herudover producerede Gabriel Marketing også 4 små præsentationsvideoer for at vise, hvor alsidige uddannelser, man kan få på Art of Style
Se hjemmesiden her ART OF STYLE og eksempel på brochure HER. Se eksempel på præsentationsviden nederst på denne side.

 

“Som professionel stylist og makeup artist skole, er det yderst vigtigt for os, at være helt fremme med nyt design og kvalitet på vores hjemmeside.

Gabriel Marketing fik til opgave, at designe, udvikle, programmere og koordinere alt ifm.den nye hjemmeside.

Der var fra begyndelsen en meget fin kommunikation mellem os og tiden blev brugt effektivt på, at finde den helt rigtige designer, tekstforfatter, fotograf/filmmand  og ADér, som kunne se de rigtige budskaber for vores uddannelser og kurser.

Vi har hele vejen været yderst tilfreds med opbyggelsen og ikke mindst det færdige resultat. Jeg kan absolut anbefale Suzie til alle, som ønsker kvalitet og sikkerhed med det job som følger med til en ny hjemmeside og marketingalementer.”

Mvh. Linda Christensen, Direktør og indehaver af Art of Style and Makeup på Kgs. Nytorv i København.