Tina Teglgaard

Kunde Cases

Tina Teglgaard-Psykoterapeut

Tina Teglgaard er certificeret integral psykoterapeut og skulle bruge en ny hjemmeside. Hjemmesiden skulle præsentere hendes praksis og de felter som hun hjælper mennesker indenfor. Tina fokuserer meget på fertilitetsterapi og stresshåndtering på sin klinik på Østerbro, hvor både mænd og kvinder. Par kan også komme i konsultation sammen.

Se hjemmesiden her.

Jeg har brugt Suzie og Gabriel Marketing, da jeg skulle lave en ny hjemmeside. Resultatet var over alt forventning! Jeg blev lyttet til og der blev brugt meget energi på, at spørge ind til, hvad mine mine ønsker for siden var. Jeg kan konstatere udfra resultatet, at der blev lyttet. Hun havde lyttet til ønsker og ud fra dette  fået samlet det hele sammen med sine anbefalinger.

Efterfølgende havde jeg nye ideer og tanker og her imødekom hun altid mine behov og var enorm effektiv med en hurtig reaktion. Hun er der 100% og er så professionel, at jeg kun kan give hende de bedste anbefalinger. 

 

Tina Teglgaard, www.tinateglgaard.dk

Gabriel Marketing tilbyder, at udvikle et design med tilhørende brandmanual eller redesigne jeres eksisterende design. Har du i forvejen et koncept, som du ønsker at eksekvere, så kan vi også tilbyde, at projektlede det med egne samarbejdspartnere eller bruge jeres eksisterende.

Skal din virksomhed også have ny hjemmeside eller blot nyt design, så kontakt os på telefon 26 24 20 10 eller via kontaktformularen her

Initielle møder er altid uforpligtende. Tilbud afgivet i forlængelse af intromøder er ligeledes uforpligtende, men tidsbegrænsede af hensyn til vores leverandører.